Лот бр. 62

Милић од Мачве (19352000),ПЛАМЕНА СРБИЈА 1804“, 1973,  уље на шпер плочи, 81х100,  потпис на полеђини.

    

Милић од Мачве (1935–2000)

Аукција је завршена

Почетна цена: 14000€

Item condition: Ново

Аукција завршена

Историја Аукције

Аукција завршена

март 25, 2024 12:00 amАукција је почела