Лот бр. 126

Душан Рајшић (1970), Дон Кихот, бронза,  висина 49 цм.

        

Душан Рајшић (1970)

Аукција је завршена

Почетна цена: 600€

Item condition: Ново

Аукција завршена

Историја Аукције

Аукција завршена

март 25, 2024 12:00 amАукција је почела