Лот бр. 84

Божидар Јакац (1899-1989), Композиција, графика, 26х34, 22/50, потпис д.д.

         

Божидар Јакац (1899-1989)

Аукција је завршена

Почетна цена: 150€

Item condition: Ново

Аукција завршена

Историја Аукције

Аукција завршена

март 25, 2024 12:00 amАукција је почела