Лот бр. 105

Оливера Грбић (19322020), Парк, уље на платну, 56×47, потпис д.л.

Оливера Грбић (1932-2020)

Аукција је завршена

Почетна цена: 400€

Item condition: Ново

Аукција завршена
Шифра производа: 43-105 Категорија:

Историја Аукције

Аукција завршена

март 17, 2023 9:00 amАукција је почела