Лот: 99
Игњат Маркстјан
Татарин, 1919
гваш, 28x23
Потпис: доле десно
Почетна цена:
180 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909