Лот: 99
Петар Омчикус (1926–2019)
Вишњица, 1979
уље на платну, 65х50
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1500 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909