Лот: 97
Мирко Куљачић (1901–1987)
Прамац брода, 1935
уље на саргији, 25,2х42,3
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1200 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909