Лот: 97
Драгомир Ђекић
Акт,1997
уље на платну,43x20
Потпис: доле лево
Почетна цена:
380 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909