Лот: 96
Драгомир Ђекић
Мртва природа
уље на платну, 61х35
Потпис: доле десно
Почетна цена:
550 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909