Лот: 94
Сава Рајковић (1903–1977)
Градски предео, 1931
уље на платну каширано на картон, 45х55
Потпис: доле лево
Почетна цена:
1200 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909