Лот: 92
Иван Радовић (1894–1973)
Пејзаж, 1950-те
уље на платну, 45х67
Потпис: доле десно
Почетна цена:
2900 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909