Лот: 90
Богић Рисимовић Рисим( 1936- 1986)
Морава, 1968
уље на платну, 73х54
Потпис: доле лево
Почетна цена:
580 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909