Лот: 9
Непознати аутор
Морски пејзаж
уље на платну, 30х42
Потпис: доле десно
Почетна цена:
100 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 31. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909