Лот: 9
Југослав Оцокољић
По замисли Боже М. и Рафаела, 1996
уље на платну, 57х52
Потпис: доле десно
Почетна цена:
350 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909