Лот: 89
Илија Коларић (1926–2003)
Расцветало воће, 1958
уље на платну, 40х60
Потпис: доле десно
Почетна цена:
350 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909