Лот: 88
Драго Козомара
Зимски пејзаж
уље на платну, 50x60
Потпис: доле десно
Почетна цена:
250 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909