Лот: 87
Предраг Милићевић Барбериен (1963-2013)
Плава риба, 2009
уље на шперу, 50х43
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1200 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909