Лот: 84
Бата Михајловић (1923–2011)
"Велика прича", 2003
уље на платну, 50х60
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1600 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909