Лот: 84
Васа Доловачки
Без назива, 2014
уље на платну, 81х100
Потпис: доле десно
Почетна цена:
3000 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909