Лот: 82
Мехо Сефић (1919–1988)
Залив
уље на платну,50х65
Потпис: горе десно
Почетна цена:
320 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909