Лот: 82
Мића Поповић (1923-1996)
Грожђе, 1993
графика, ЕА, 56x65
Потпис: доле десно
Почетна цена:
270 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.