Лот: 80
Боса Туцаковић Беложански (1904–1986)
Праља, 1920-те
уље на платну, 33х24,2
Потпис: доле десно
Почетна цена:
350 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909