Лот: 8
Милош Бајић (1915-1995)
Женски акт
гваш, 38х31
Потпис: доле десно
Почетна цена:
180 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 31. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909