Лот: 77
Салим Обралић
Мртва природа, 1976
уље на платну, 55х71
Потпис: доле лево
Почетна цена:
3800 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909