Лот: 74
Зуко Џумхур (1921- 1989)
Фото
цртеж тушем, 18x23
Потпис: доле десно
Почетна цена:
100 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909