Лот: 72
Иван Радовић(1894–1973)
Две фигуре, 1919
туш на папиру, 12,5х14
Потпис: доле лево
Почетна цена:
200 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909