Лот: 71
Љуба Ивановић(1882–1945)
Човек за столом
оловка на папиру, 15х11
Потпис: доле десно
Почетна цена:
150 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909