Лот: 71
Божа Илић (1919-1993)
Мотив из Париза, 1977
уље на платну, 76х99
Потпис: горе десно
Почетна цена:
3200 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909