Лот: 7
Сретен Стојановић (1898–1960)
Стојећи женски акт, 1930-те
оловка на папиру, 15х12
Потпис: доле десно
Почетна цена:
100 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909