Лот: 68
Божа Продановић (1923–2006)
Акт, 1969
уље на платну, 92х73
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1500 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909