Лот: 67
Предраг Милићевић Барбериен (1963-2013)
Без назива, 2001
уље на платну, 70х50
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1500 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909