Лот: 65
Љубица Цуца Сокић (1914-2009)
Мотив са Јадрана, око 1950-те
уље на картону, 25х48
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1200 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909