Лот: 64
Урош Тошковић (1932–2019)
Птице
туш на папиру, 40х28
Потпис: доле десно
Почетна цена:
200 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909