Лот: 63
Урош Тошковић (1932–2019)
Фигура, 1984
туш на папиру, 31х22
Потпис: доле лево
Почетна цена:
180 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909