Лот: 62
Никола Мартиноски (1903–1973)
Портрет доброчинитеља из Единбурга, 1930
уље на платну, 90х68
Потпис: горе десно
Почетна цена:
2900 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909