Лот: 62
Урош Тошковић (1932–2019)
Глава, 1957
оловка на папиру, 32,5х23
Потпис: горе лево
Почетна цена:
200 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909