Лот: 61
Никола Мартиноски (1903–1973)
Мајка са дететом, 1966
уље на стаклу, 78х44
Потпис: лево средина
Почетна цена:
4800 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909