Лот: 60
Предраг Пеђа Милосављевић (1908-1987)
Бродови
уље на платну, 50х65
Потпис: доле десно
Почетна цена:
5800 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909