Лот: 59
Никола Бешевић (1892–1970)
Мртва природа
уље на платну, 49х58
Потпис: доле десно
Почетна цена:
2100 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909