Лот: 58
Војо Станић
Човек на прозору,1986
уље на платну, 15х25
Потпис: доле десно
Почетна цена:
1050 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909