Лот: 57
Милић од Мачве (1934-2000)
Круњење кукуруза, 1976-85-те
уље на дасци, 80 х115
Потпис:
Почетна цена:
5800 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909