Лот: 57
Павле Васић (1907–1993)
Девојка у фотељи,1964
уље на платну, 50х60
Потпис: горе лево
Почетна цена:
450 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909