Лот: 56
Недељко Гвозденовић (1902-1988)
Рањеници, 1945
уље на платну, 61х92
Потпис: доле десно
Почетна цена:
4800 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909