Лот: 56
Мића Поповић (1923-1996)
Синтетички пејзаж, 1969
уље на платну, 81х101
Потпис: горе лево
Почетна цена:
5600 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909