Лот: 53
Милић од Мачве (1934-2000)
Кула са ледине, 1986, уље на лесониту, 18х22, потпис на полеђини. 400 €
уље на лесониту, 18х22
Потпис: на полеђини.
Почетна цена:
600 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909