Лот: 53
Милорад Ћирић (1912-1994)
Пећка патријаршија
уље на платну, 50х70
Потпис: доле десно
Почетна цена:
750 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 30. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909