Лот: 52
Никола Граовац (1907–2000)
Смиљка у фотељи, 1962-тих
уље на платну, 24х20
Потпис: доле средина
Почетна цена:
850 €
34. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика, 17. мај. 2018.
тел: 064/ 31 65 909