Лот: 5
Љуба Поповић( 1934-2016)
Без назива, 2008,
акварел, 32х24
Потпис: доле десно
Почетна цена:
300 €
37. АУКЦИЈА слика, цртежа и скулптура, 31. окт. 2019.
тел: 064/ 31 65 909