Лот: 49
Срђан Ђиле Марковић
"I got talent sir ", 2018
акрил на платну, 70х110
Потпис: горе десно
Почетна цена:
1200 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909