Лот: 47
Војтех Братуша
Мртва природа
уље на платну,36х62
Потпис: доле лево
Почетна цена:
200 €
36. АУКЦИЈА слика, цртежа и графика , 28. март. 2019.
тел: 064/ 31 65 909